Selecteer een pagina

Onze kwaliteiten

Van der Putten heeft alle disciplines en kwaliteiten in eigen huis, zoals engineering, productie en montage. Zo zorgen wij ervoor dat we u ontzorgen. Ervaring en deskundigheid zijn onze kerntaken en de deskundige medewerkers, onze ervaring en het nakomen van afspraken zijn wij uw perfecte partner.

Kwalitiet - Van der Putten Plaatwerk & Luchtkanalen
Kwaliteiten bij van der Putten Plaatwerk en Luchtkanalen B.V. Helmond
Milieu en Duurzaamheid

Het is inspirerend om te zien hoe van der Putten plaatwerk & luchtkanalen als specialist op het gebied van klimaatbeheersing haar inzet toont voor het klimaat en de komende generaties. De verschuiving naar duurzaamheid binnen de organisatie is een cruciale stap in de richting van een groenere toekomst. We gebruiken de CO2-prestatieladder om onze CO2-uitstoot te reduceren. 

Het wagenpark rijdt op biodiesel. Dat is in het belang van duurzaamheid in alle aspecten van het bedrijf en draagt bij aan onze CO2 doelstelling

Kwaliteiten bij van der Putten Plaatwerk en Luchtkanalen B.V. Helmond
Veilig werken

Veilig werken is van het grootste belang voor medewerkers in elke organisatie. Het waarborgen van een veilige werkomgeving is niet alleen een morele verplichting, maar het bevordert ook de productiviteit en het welzijn van het personeel. Onze medewerkers worden uitgerust met de juiste training, apparatuur en procedures om hun taken op een veilige manier uit te voeren. Dit omvat het naleven van gezondheids- en veiligheidsvoorschriften, het melden van potentiële gevaren en het actief bijdragen aan een cultuur van veiligheid. Een organisatie die veilig werken prioriteit geeft, investeert in het beschermen van haar meest waardevolle kapitaal: haar medewerkers.

VCA**

Van der Putten plaatwerk & luchtkanalen beschikt over het VCA** certificaat, waardoor u ervan op aan kunt dat u samenwerkt met een partner die zijn verantwoording neemt met betrekking tot de kwaliteiten en veiligheid. We maken gebruik van goed opgeleide, eigen monteurs die allen beschikken over VCA-certificering. Onze mensen werken uitsluitend met modern, goed onderhouden en veilig materieel. De opleiding en bijscholing van onze monteurs op luchttechnisch gebied wordt verzorgd door de Luka.

Safety Culture Ladder trede 3

Van der Putten plaatwerk & luchtkanalen is gecertificeerd voor de Safety Culture Ladder trede 3, in de volksmond Veiligheidsladder. Een knappe prestatie en uniek in onze branche. Dit certificaat is verplicht in de bouw vanaf 1 juli 2026 (!), maar wij sorteren alvast voor. Hiermee tonen wij aan dat wij veilig werken serieus nemen en de ambitie hebben te opereren op het hoogste niveau in ons land. Veiligheid is één van de belangrijkste pijlers van ons bedrijf en het geniet terecht volop aandacht van het management en haar werknemers.

Kwaliteiten bij van der Putten Plaatwerk en Luchtkanalen B.V. Helmond
BIM / Revit / AutoCad

Van der Putten werkt de door opdrachtgevers aangeleverde digitale tekeningen/modellen uit tot productie- en montagetekeningen. Hierdoor hebben onze monteurs altijd “up-to-date” tekeningen die overeen komen met de geproduceerde kanalen.

Kwaliteiten bij van der Putten Plaatwerk en Luchtkanalen B.V. Helmond
Kwaliteiten

Van der Putten is sinds 2011 actief betrokken als lid van brancheorganisatie LuKa. Het lidmaatschap onderschrijft onze doelstelling om een kwalitatief hoogwaardig en luchtdicht luchtkanalensysteem te leveren en te monteren. Een systeem dat bijdraagt aan de reducering van energieverbruik en interne reinheid garandeert.  Deze garantie wordt jaarlijks ge-audit door TÜV Rheinland. Onze actieve rol binnen LuKa komt tot uiting door de zitting in comités en deelname aan bijeenkomsten. Op deze wijze zijn we altijd als eerste op de hoogte van ontwikkelingen en kunnen onze eigen kijk inbrengen bij het formuleren van adviezen binnen de brancheorganisatie.

Van der Putten Plaatwerk & Luchtkanalen ontzorgt!

Bij Van der Putten Plaatwerk & Luchtkanalen b.v. hebben we alles wat u nodig heeft onder één dak, waaronder engineering, productie en montage. We begrijpen dat uw projecten belangrijk zijn, en daarom streven we ernaar om al uw zorgen weg te nemen. Onze expertise en ervaring vormen de kern van ons bedrijf, en onze toegewijde medewerkers zijn de belichaming van die deskundigheid. We hechten enorm veel waarde aan het nakomen van onze afspraken, omdat we begrijpen dat betrouwbaarheid essentieel is in elke samenwerking. Kortom, bij Van der Putten Plaatwerk & Luchtkanalen b.v. bent u verzekerd van de perfecte partner voor al uw technische behoeften. Bekijk onze voltooide Projecten

Meer lezen...

Disciplines

Eén van de aspecten die Van der Putten Plaatwerk & Luchtkanalen b.v. uniek maakt, is onze capaciteit om alle benodigde disciplines en kwaliteiten intern te hebben. Of u nu een complex ontwerpproject hebt, op zoek bent naar op maat gemaakte productieoplossingen of behoefte heeft aan nauwkeurige montage, wij hebben de ervaren teams en geavanceerde faciliteiten om het allemaal mogelijk te maken. Deze alles-in-één aanpak stelt ons in staat om naadloos te samen te werken, wat resulteert in een soepelere en efficiëntere uitvoering van uw project.

Deskundigheid is uw Succes

Bij Van der Putten Plaatwerk & Luchtkanalen b.v. beschouwen we ervaring en deskundigheid als onze grootste troeven. Ons team van hooggekwalificeerde professionals brengt decennia aan ervaring en kennis met zich mee naar elke uitdaging die we aangaan. We begrijpen de nuances van verschillende industrieën en kunnen daardoor op maat gemaakte oplossingen bieden die voldoen aan uw specifieke eisen. Of het nu gaat om het ontwerpen van complexe machines, het vervaardigen van precisieonderdelen of het monteren van grote constructies, onze experts zorgen ervoor dat uw project met de grootste zorg wordt behandeld.

Partnerschap Gebaseerd op Vertrouwen

Wij geloven we in het opbouwen van langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen en betrouwbaarheid. Onze klanten vertrouwen op ons vermogen om onze beloften na te komen en projecten op tijd en binnen het budget af te leveren. We begrijpen dat uw succes afhangt van onze prestaties, en daarom streven we er altijd naar om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en nauwkeurigheid. Wanneer u met ons samenwerkt, kunt u erop vertrouwen dat u een partner hebt die zich volledig inzet voor uw succes.

Kwaliteiten

Onze kwaliteiten staan centraal in alles wat we doen bij Van der Putten Plaatwerk & Luchtkanalen b.v. We hebben strikte kwaliteitscontroleprocessen geïmplementeerd in elke fase van onze activiteiten om ervoor te zorgen dat elk product dat onze faciliteiten verlaat, aan de hoogste normen voldoet. Onze productiemethoden zijn geoptimaliseerd voor precisie en efficiëntie, wat resulteert in producten van topkwaliteit die aan uw verwachtingen voldoen. Onze engineers gebruiken geavanceerde technologie en softwaretools om ervoor te zorgen dat elk ontwerp voldoet aan de strengste specificaties en normen.

Milieubewuste Aanpak

Bij Van der Putten zijn we ons bewust van de impact van onze activiteiten op het milieu, en daarom streven we naar duurzame praktijken in al onze processen. We hebben geïnvesteerd in milieuvriendelijke technologieën en streven ernaar om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. We hechten ook veel belang aan recycling en afvalvermindering om een positieve bijdrage te leveren aan het behoud van onze planeet.

Klantgerichte Benadering

Bij Van der Putten staat de klant altijd centraal. We begrijpen dat elk project uniek is, en daarom werken we nauw samen met onze klanten om hun specifieke behoeften te begrijpen en te vervullen. Onze flexibiliteit en aanpasbaarheid stellen ons in staat om oplossingen te bieden die volledig aan uw verwachtingen voldoen. We luisteren naar uw feedback en passen ons voortdurend aan om ervoor te zorgen dat uw project een succes wordt.

Kortom, bij Van der Putten bieden we u meer dan alleen producten en diensten. We bieden u een partnerschap gebaseerd op vertrouwen, expertise, kwaliteiten en toewijding. Of u nu op zoek bent naar technische oplossingen op maat, hoogwaardige productie of nauwkeurige montage, wij zijn hier om aan uw behoeften te voldoen. Samen kunnen we uw projecten naar nieuwe hoogten brengen en uw succes garanderen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen.”