Selecteer een pagina
Project PSV Campus De Herdgang

PSV Campus de Herdgang

Project: PSV Campus de Herdgang
Locatie: Eindhoven
Opgeleverd: Juli 2019
Werkzaamheden

Leveren en monteren van 1000 m2 rechthoekige luchtkanalen, 800 m1 ronde luchtkanalen, 900 m2 wol isolatie, 150 m2 armaflex isolatie en 250 m2 wol isolatie met stucco-beplating.

De Herdgang is verbouwd, uitgebreid, gerenoveerd en sterk gemoderniseerd. Het complex is niet alleen de trainingslocatie van de PSV-selectie, maar ook de thuisbasis van de jeugd- en amateurteams van PSV.
In het multifunctionele complex zijn onder meer een gymzaal, fitnessruimte, kleedkamers, onderwijsruimtes en kantoren gelegen. Daarnaast is de bestaande tribune uitgebreid. Het stadion biedt geheel conform de KNVB-voorschriften plaats aan ruim tweeduizend toeschouwers.

Als de kampioen van luchtkanalen-land was het een eer om mee te mogen werken aan de realisatie van de schitterende Campus van de voetbalkampioen van Nederland.

Project met LUKA-C certificering.

Project DC Trade Port Noord Venlo

DC Trade Port Noord Venlo

Project: DC Trade Port Noord Venlo
Locatie: Venlo
Opgeleverd: December 2020
Werkzaamheden

Leveren en monteren van 2000 m2 rechthoekige luchtkanalen, 6000 m1 ronde luchtkanalen en 2000 m2 PIRPOL Kunststof luchtkanalen.

Trade Port Noord is al jaren de Nederlandse én Europese hotspot voor vele logistieke dienstverleners. De uitstekende bereikbaarheid en transportmogelijkheden bieden zowel aan reeds gevestigde bedrijven als aan nieuwkomers uitstekende vervoersoplossingen naar de mainports en naar het achterland.

BREEAM *** project met LUKA-C certificering.

Project DHL Wijchen

DHL Wijchen

Project: DHL
Locatie: Wijchen
Opgeleverd: November 2018
Werkzaamheden

Leveren en monteren van 600 m2 rechthoekige luchtkanalen, 1600 m1 ronde luchtkanalen, 1500 m2 wol isolatie en 100 m2 armaflex isolatie.

De Life Science & Healthcare Campus is voor de supply-chain-divisie van DHL.

DHL gebruikt “Wijchen” als wereldwijd distributiecentrum voor biomedische laboratoria en wetenschappelijk onderzoek.

BREEAM *** project met LUKA-C certificering.

Project DOC Morris Heerlen

DOC Morris Heerlen

Project: Doc Morris
Locatie: Heerlen
Opgeleverd: September 2019
Werkzaamheden

Leveren en monteren van 1200 m2 rechthoekige luchtkanalen, 1400 m1 ronde luchtkanalen, 1000 m2 PIRPOL Kunststof luchtkanalen, 1000 m2 wol isolatie en 200 m2 armaflex isolatie.

DocMorris is bekend als de grootste Duitse internet- apotheker. Door deze uitbreiding van het distributiecentrum kan DocMorris ca 20 miljoen pakketten per jaar gaan versturen.

BREEAM Good project met LUKA-C certificering.

Project Dokvast New Logic III Tilburg

Dokvast New Logic III Tilburg

Project: Dokvast New Logic III
Locatie: Tilburg
Opgeleverd: Juli 2018
Werkzaamheden

Leveren en monteren van 2000 m2 rechthoekige luchtkanalen, 900 m1 ronde luchtkanalen, 1400 m2 wol isolatie en 500 m2 armaflex isolatie.

Een uiterst duurzaam distributiecentrum op bedrijvenpark ‘Het Laar’ in Tilburg, een echte blikvanger pal aan de A 58. DC New Logic III omvat 60.400 m2, waarvan circa 40.000 m2 warehouse, 3.400 m2 kantoor en 17.000 m2 Value Added Logistics (VAL).

BREEAM Outstanding project (hoogste duurzaamheidsscore ooit voor een DC in Nederland) met LUKA-C certificering.

Project EDCO Eindhoven

EDCO Eindhoven

Project: EDCO (fase)
Locatie: Eindhoven
Opgeleverd: April 2020
Werkzaamheden

Leveren en monteren van 2400 m2 rechthoekige luchtkanalen, 1700 m1 ronde luchtkanalen, 2400 m2 wol isolatie en 500 m2 wol isolatie met stucco-beplating.

EDCO Eindhoven B.V., is opgericht in 1978 als een import en exportbedrijf en heeft sinds die tijd een unieke positie verworven als een wereldwijd handelende onderneming.

EDCO richt zich op een groot aantal doelgroepen, zoals grote distributiebedrijven, wederverkopers, winkelketens, catalogusverkopers, warenhuizen en detailhandel.

Een schitterend project door een combinatie van topbedrijven uit het hart van Brainport Regio.

Project met LUKA-C certificering.

Project High Tech Campus Eindhoven

High Tech Campus Eindhoven

Project: HTC 5
Locatie: Eindhoven
Opgeleverd: Maart 2020
Werkzaamheden

Leveren en monteren van 2300 m2 rechthoekige luchtkanalen, 400 m1 ronde luchtkanalen, 1400 m2 wol isolatie en 200 m2 armaflex isolatie.

De High Tech Campus Eindhoven wordt benoemd als “de slimste vierkante meters van Europa”. Meer dan 220 instituten, vele onderzoekers, ontwikkelaars én ondernemers werken aan de meest innovatieve technologieën en producten. HTC 5 werd voorzien van een ventilatiesysteem in de technische ruimte, schacht en compleet nieuwe bedrijfsrestaurants op de begane grond.

Project met LUKA-C certificering.

Project Hikvision Hoofddorp

Hikvision Hoofddorp

Project: Hikvision
Locatie: Hoofddorp
Opgeleverd: Juni 2021
Werkzaamheden

Leveren en monteren van 700 m2 rechthoekige luchtkanalen, 100 m2 aluminium luchtkanalen, 1400 m1 ronde luchtkanalen, 300 m2 wol isolatie en 500 m2 wol isolatie met stucco-beplating.

Het Chinese bedrijf Hikvision Digital Technology (met een marktwaarde van USD 20 miljard) is sinds de oprichting in 2001 gegroeid naar een wereldspeler met meer dan veertienduizend medewerkers, veertien vestigingen over de gehele wereld, afnemers in meer dan honderd landen en een marktaandeel van meer dan vijfendertig procent in China.

Vanuit het Europese hoofdkantoor in Hoofddorp wordt de Europese Sales & Marketing, distributie en technische ondersteuning gerealiseerd. De nabijheid van en de snelle verbinding met Schiphol maken bedrijvenpark De President in Hoofddorp tot de ideale vestigingslocatie voor Hikvision.

Project met LUKA-C certificering.

Project Kusters Oss

Kusters Oss

Project: Kusters
Locatie: Oss
Opgeleverd: Juli 2021
Werkzaamheden

Leveren en monteren van 3300 m2 rechthoekige luchtkanalen, 1000 m1 ronde luchtkanalen, 500 m2 wol isolatie en 600 m2 armaflex isolatie.

Het nieuwe bedrijfspand van Kusters Precision Parts op de Vorstengrafdonk is een hypermodern en representatief gebouw wat uitstekend past op de zichtlocatie langs de A59.

Kusters Precision Parts bestaat ruim vijfenveertig jaar en is toeleverancier voor de hightech maakindustrie. De klanten van Kusters zijn actief in de semiconductor-, farmaceutische- en voedingsmiddelenindustrie. Het nieuwe pand stelt Kusters in staat om haar ambitieuze groeiplannen te realiseren en haar goede positie op de markt verder te versterken.

Project met LUKA-C certificering.

Project McDonalds Uden

McDonalds Uden

Project: Mc Donalds
Locatie: Uden
Opgeleverd: Maart 2019
Werkzaamheden

Leveren en monteren van 250 m2 rechthoekige luchtkanalen, 60 m2 Cortenstaal gelaste luchtkanalen, 200 m1 ronde luchtkanalen, 300 m2 wol isolatie en 70 m2 wol isolatie met stucco-beplating.

Een compleet nieuwe vestiging van Mc Donalds aan het Foodcourt in Uden.

Nederland krijgt zijn eerste McDonald’s restaurant in 1971, in Zaandam. Dit is direct ook het eerste restaurant in Europa. Inmiddels zijn er meer dan 250 McDonald’s restaurants in Nederland.

Het menu is in de loop der jaren voortdurend aangepast aan de wensen van de gasten. Maar de formule is steeds hetzelfde gebleven: een vriendelijke en snelle bediening, producten van hoge kwaliteit, een brandschoon restaurant en een aantrekkelijke prijs.

Project met LUKA-C certificering.