Selecteer een pagina

Diensten

EIGEN PRODUCTIE

Eigen productiefaciliteit met een modern machinepark, waar we naast het produceren van luchtkanalen en plaatwerk ook appendages zoals geluidsdempers, kleppenregisters, dakkappen en buitenmuurroosters kunnen maken.

MONTAGE

Onze eigen monteurs en montagehulpen zijn opgeleid met LUKA-diploma, in bezit van een hoogwerkercertificaat en tenminste een VCA-basis diploma. Montage in eigen beheer, aangevuld met ervaren en vakbekwame montage- en isolatiebedrijven, die evenals wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en allen in het bezit van het VCA-certificaat. Onze trouwe partners.

INSTALLATIE

Onze eigen monteurs en montagehulpen werken uitsluitend volgens de voorschriften van het LUKA Kwaliteitshandboek. Jaarlijks leveren wij circa 50 projecten op met een LUKA Kwaliteitscertificaat, fiscaal beloond met Energie Investeringsaftrek (EIA) voor de uiteindelijk investeerder. Zo kunnen we -ook in geld- net iets extra’s leveren.

PROJECTBEGELEIDING

Een team aan ervaren werkvoorbereiders en projectleiders, die niet alleen zorgen voor een goed verloop van het project, maar ook voor u klaar staan als er meegedacht kan worden aan een oplossing van luchttechnische vraagstukken. Bekijk onze voltooide Projecten.

LUCHTKANALEN

Wij verkopen, ontwerpen, leveren en monteren luchtkanalensystemen met bijbehorende werkzaamheden en leveringen t.b.v. ventilatie-installaties en airconditioning-installaties die aan de hoogste normen voldoen.

Onze werkzaamheden verrichten wij in de utiliteit, industrie en woningbouw.

WERKPLAATS

Wij beschikken over een goed ingerichte werkplaats met de bijbehorende gereedschappen en machines. Hier wordt divers voorbereidend werk gedaan ten behoeve van onze projecten. Daarnaast werken we met een team goed opgeleide vakmensen. Zij zorgen ervoor dat de uitvoering ter plaatse van het project zo optimaal mogelijk wordt voorbereid en ondersteund.

MAGAZIJN

Sinds 2009 leveren wij de meest voorkomende onderdelen rechtstreeks vanuit een eigen magazijn. Middels de magazijnbeheerder kunt u direct beschikken over verschillende maten van rondmateriaal, brandkleppen, dakkappen, dakdoorvoeren en diverse roosters voor buitenmuur en plafond. Alle rechthoekige luchtkanalen worden op maat geproduceerd.

Met deze service ondersteunen we u als installatiebedrijf en aannemer. Zo kunt u op het laatste moment nog bijsturen in uw productie en realisatie. Hierbij kunt u gebruik maken van één aanspreekpunt, welke u kan voorzien van een gedegen advies.

PLAATWERK

Voor al uw plaatwerk gericht op installatie techniek wat betrekking heeft op luchtkanalen en alle plaatwerken t/m een plaatdikte van maximaal 3 mm.
 
De uitvoering geschiedt in sendzimir verzinkt, KGW, RVS, aluminium en cortenstaal. Onze werkzaamheden omvatten onder andere productie van luchtkanalen en gelaste luchtkanalen in de uitvoeringen RVS en aluminium.
 
Ook produceren wij lekbakken, buitenmuurroosters, dakdoorvoeren zowel rond als rechthoekig, afzuigkappen, enz.